Jacent Penumbra

Jacent Penumbra

miércoles, 14 de octubre de 2015

Resum Festa del Mig Any 2015


Estimats germans confrares:
El passat 19 de Setembre va tindre lloc la tradicional "Festa del Mig Any" que com de costum va comenÇar amb la celebració d´una Eucaristia a la Parròquia de l’Assumpció oficiada pel nostre vicari D. Juan Carlos Pérez, en presència de les nostres imatges a l´Altar Major. Després es va procedir al trasllat processional de les mateixes fins a les adreces dels confrares entrants, on romandran durant el segon semestre de l´exercici 2015.

Imatge del Crist Jacent

Imatge de Crist  Ressuscitat



























La comitiva que acompanyava les imatges del Crist Jacent i Crist Ressuscitat estava formada per confrares, amics de la Confraria Sant Sepulcre i la nostra Banda de Tambors:





La processó es va traslladar en primer lloc al domicili d. Irene Albelda Benavent per a depositar l.imatge del Crist Jacent, i després al de Juan Rodríguez Mascarell on va quedar depositada l.imatge del Crist Ressuscitat.
Després va tindre lloc un sopar de germandat al Casal de la Falla Joan XXIII preparada i animada per membres de la Confraria. Mostrem unes fotos del sopar:






I unes fotos de la rifa celebrada gràcies a la col.laboració de botigues, empreses i famílies de Carcaixent:

Imatges del regals que van ser sortejats
Alguns moments del sorteig amb imatges dels agraciats:















Aprofitem esta oportunitat per agrair a tots els membres i amics de la Confraria que han contribuït generosa i desinteressadament perquè esta celebració haja sigut possible, i adjuntem algunes fotos de la "Festa del Mig Any 2015" perquè les podeu veure aquells que no vareu poder asistir.
Esperem que vos agraden.

Salutacions.













No hay comentarios :

Publicar un comentario