Jacent Penumbra

Jacent Penumbra

viernes, 13 de octubre de 2023

RESUM FESTES PATRONALS (I): ROMERIA I TROBALLA DE LA MARE DE DÉU (12 d´octubre 2023)

Un any més, com cada 12 d' octubre ha tingut lloc la tradicional romeria a peu fins al Camp de l' Olivera de la Mare de Déu, en la Vall d'Aigües Vives, on després d´esmorzar i reposar forces s´ha escenificat l' emotiu descobriment de la imatge de la Mare de Déu amb un text de Soler i Estruch i tot seguit una missa de campanya cel.lebrada pel nostre capellà rector D. Jose Miguel Peris.





A les 17:30 de la vesprada la imatge de la Patrona de Carcaixent va tornar al seu poble en la tradicional romeria automobilística fins a la Parròquia de Sant Francesc de Paula i Sant Antoni de Pàdua (Muntanyeta). Des de ací una romeria l'acompanyva a peu fins a la Parròquia de l'Assumpció.
Com ja es costum, la comitiva va fer una parada en la seu de la nostra Confraria, al carrer Murillo, on Pamela, la nostra Clavariesa Major va ser l´encarregada de ofrenar un ram de flors  la Mare de Déu. 




A continuació la comitiva ha acompanyant l´imatge de la nostra patrona fins a la Parróquia de l´Assumpció de Carcaixent on quedarà en la capella la resta de l'any.


Com sempre, esperem que ens acompanyeu l´any que ve¡¡

No hay comentarios :

Publicar un comentario