Jacent Penumbra

Jacent Penumbra

domingo, 31 de enero de 2016

Benedicció de la Mare de Déu de l´ EsperanÇa Macarena de la Germandat del Sant Sepulcre d´Oliva

El passat dissabte 30 de gener a les 19:30 de la vesprada va tindre lloc una missa en honor de la Mare de Déu de l´EsperanÇa Macarena en la Parròquia de Santa Maria la Major d´Oliva, sota la presidència d´autoritats civils (entre elles la Presidenta de la Germandat Angela Colomer) i eclesiàstiques. La missa va estar acompanyada per la Banda de Tambors i Cornetes de l' entitat que dirigix actualment Joan Fuster. Cal recordar que esta imatge serà la novetat de la pròxima edició de la Setmana Santa d'esta localitat de la Safor.

Imatge de la Mare de Déu de l´EsperanÇa Macarena
Estendard de la nova imatge






















A continuació la imatge va eixir en processó pels carrers d'Oliva a hombros dels portadors (majoritàriament portadores) de la Germandat i acompanyada també per autoritats, la Banda de la propia entitat i amics de la Germandat entre els quals es trobava la nostra Confraria, representada en este cas per el nostre President (Paco), Vicepresident, Vicesecretari (Ramón i Javi respectivament) i la que els relata esta crònica.

La Verge es transportada per 40 portadors


Al finalitzar va tindre lloc un Vi d'Honor en els locals de la pròpia Casa Parroquial de Santa Maria la Major.
Des de la Confraria Sant Sepulcre de Carcaixent donem l'enhorabona als nostres amics i germans de la Germandat del Sant Sepulcre d'Oliva.

No hay comentarios :

Publicar un comentario