Jacent Penumbra

Jacent Penumbra

domingo, 10 de enero de 2016

Resum: Taller de Manualitats "Creativa Sant Sepulcre" 2015-2016

El passat 4 de Gener va tindre lloc una sessió de manualitats en el Local Social de la Confraria dirigida als nostres jóvens confrares. Es tractava d'una sessió de “scrapbooking” per a fer uns enginyosos àlbums de fotos a manera de xicotetes caixes cúbiques o “caixes màgiques”. Per si no el sabeu, el scrapbook o llibre de retalls és la tècnica de personalitzar àlbums de fotografies, per la qual cosa el color i els elements decoratius són essencials en el resultat final. Amb la intenció de conéixer els amagatalls i claus d'esta tècnica un grup de xiquets i jóvens es va acostar al nostre Local.






D´aquesta manera amb les ferramentes i els materials més comuns com ara cartolina de colors, tisores, cúter, pegament, perforadores, troqueladores, sedes, cintes, etc.. . els nostres artistes van dibuixar, retallar, apegar, encunyar, etc... per a compondre unes xicotetes caixes decoratives amb este fantàstic resultat final:






















Però mai cal oblidar que finalment el realment important serán les fotografies i, per tant, estes han de ser les protagonistes de l' àlbum i la història que cadascú vullga comptar.
Al finalitzar va haver-hi un xicotet berenar per a tots els assistents:


Gràcies a tots per la vostra assistència.
 I als altres simplement animar-vos a participar en futures edicions.
Junts fem Confraria¡

No hay comentarios :

Publicar un comentario